21 srpnja 2017

Neka vam uz Canesten bude bolje

Gljivične infekcije česta su smetnja kako za žene, tako i za muškarce.

U slučaju da se i vi bavite njima, za vas je savršena nova web-stranica www.canesten.hr, gdje možete potražiti informacije za bolje razumijevanje, sprječavanje i liječenje gljivičnih infekcija intimnih područja i kože. Canesten® već više od 40 godina pomaže ljudima diljem svijeta u liječenju gljivičnih infekcija intimnih područja i kože.

 

Na mrežnim stranicama www.canesten.hr pronaći ćete opise različitih gljivičnih infekcija sa simptomima koji ih prate te savjetima za liječenje. Budući da je najbolje spriječiti probleme, ovdje ćete pronaći i mnogo korisnih savjeta o sprječavanju gljivičnih infekcija. Često postavljana pitanja o određenoj vrsti infekcije pronaći ćete u zasebnoj kartici „Često postavljana pitanja“. Ako ni ovdje ne nađete rješenja za svoje probleme, možete se javiti na Kontakt.

 

Stranica je podijeljena u dva dijela: Intimno zdravlje, u kojem ćete pronaći puno informacija o dvije najčešće vaginalne infekcije: o gljivičnoj infekciji vagine i bakterijskoj vaginozi. U dijelu Zdravlje kože i stopala možete pronaći savjete i informacije o gljivičnoj infekciji stopala, lišaju, gljivičnoj infekciji nabora kože te poteškoćama koje imaju majke s bebama – osipu od pelena – koji ponekad može biti kompliciran gljivičnom infekcijom.

 

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.