Profil i organizacija

Pharmaceuticals

Odjel Pharmaceuticals, naš najveći odjel po pitanju prodaje, usmjeren je na područja poslovanja u kojima želimo ostvariti značajne doprinose napretku medicine. Ta produčja su onkologija, kardiologija i hematologija, ginekologija, neurologija, infektivne bolesti, zaštita muškog zdravlja, oftalmologija te dijagnostičke obrade.

Našim inovativnim proizvodima nastojimo postići značajnu terapijsku korist za pacijente, a u isto vrijeme zadovoljiti i sve veće zahtjeve liječnika i zdravstvenih osiguravatelja.



Širenje istraživanja

Naši znanstvenici iz područja lijekova usmjereni su na područja kardiologije, onkologije, hematologije, oftalmologije I ginekologije. Istražuju ili male molekule ili biološke proizvode koji mogu postati nove djelatne tvari. Nastavljamo s razvojem proizvoda i nakon što su odobreni, a sve s ciljem povećanja dobrobiti pacijenta putem novih oblika lijekova ili šireg spektra indikacija. Naše nedavno plasirane djelatne tvari, kao što su rivaroksaban, aflibercept, regorafenib, radij-223 diklorid i riociguat, trebali bi pridonijeti povećanju prodaje u srednjoročnom razdoblju.

U području radiologije, usredotočeni smo na razvoj IT aplikacija, kontrastnih sredstava i sustava za ubrizgavanje za kompjuteriziranu tomografiju (CT) s niskim zračenjem  te magnetsku rezonancu (MR) s visokom jačinom polja, kako bismo omogućili  integrirana rješenja.

Više informacija o Pharmaceuticals odjelu možete pronaći na internet stranici www.pharma.bayer.com